Öckeröpöjka Fisk AB

Västra Götalands län

Information

Öckeröpöjka Fisk AB är ett av många bolag som finns i Öckerö. Det är nämligen den kommunen som Öckeröpöjka Fisk AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Öckeröpöjka Fisk AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-06-07.

Öckeröpöjka Fisk AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-03-16. Men sedan 2007-06-07 så har Öckeröpöjka Fisk AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Trollbärsv. 3, 475 32, Öckerö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Öckeröpöjka Fisk AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Öckerö arbetar för att bolag som Öckeröpöjka Fisk AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Öckeröpöjka Fisk AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Handel med fisk och skaldjur ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Öckeröpöjka Fisk AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Öckeröpöjka Fisk AB och det är följande personer, Hermansson, Thomas Bertil som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Lars Martin som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Helen Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Petersson, Anna Linda Jadviga som är född 1978 och har titeln Suppleant, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Öckeröpöjka Fisk AB är 556726-4998.