Rappens Express

Västra Götalands län

Information

Rappens Express hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Öckerö som är den kommunen där Rappens Express finns. I Öckerö så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Rappens Express tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Rappens Express har haft sedan 1994-01-01. Rappens Express har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rappens Express så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-962167.

Öckerö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Rappens Express har idag 570428-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Rappens Express

Bud och express.

I Rappens Express så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rapp, Karl Björn som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .