Trab-Entreprenad

Västra Götalands län

Information

570929-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Trab-Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trab-Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Öckerö som är den kommunen som Trab-Entreprenad finns i.

Trab-Entreprenad har varit registrerat sedan 2004-12-22 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trab-Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-16.

Trab-Entreprenad är och det finns flera verksamheter i Öckerö som också är .

Firmatecknare för Trab-Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Trab-Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 073-3448173 eller genom brev på följande adress:

Mark, Anläggning, schaktning och dränering kring fastigheter och trädgårdar. Avloppsarbete. Import och Export av mark och anläggningsmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Trab-Entreprenad och det är Engqvist, Tommy Rolf som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,