SOLBRIS

Västra Götalands län

Information

580130-XXXX är organisationsnummer för verksamheten SOLBRIS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SOLBRIS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Öckerö som är den kommunen som SOLBRIS finns i.

SOLBRIS har varit registrerat sedan 1987-11-19 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SOLBRIS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

SOLBRIS är och det finns flera verksamheter i Öckerö som också är .

Firmatecknare för SOLBRIS är följande:

Vill ni komma i kontakt med SOLBRIS så kan ni göra det på telefon genom 031-307194 eller genom brev på följande adress:

Sjötransporter, IT-konsultation såsom IT-support och webdesign, charterturer med båt, övrigt som någon vill ha hjälp med ex. snickeri, lastbilstransporter, handledning samt foto.

Det finns olika personer som har en koppling med SOLBRIS och det är Englund, Lars Erik som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,